Tràmits de la Xarxa de Governs Locals

Novetats

  • 30/11/2021. Programa específic de resiliència local: el 30 de novembre de 2021 finalitza el període de presentació de sol·licituds. Els ajuntaments han de manifestar quina part de la seva dotació garantida destinaran a despeses corrents i a despeses de capital i financeres. La dotació es pot distribuir íntegrament en una de les tipologies de despesa (corrent o inversora). En el supòsit que l'aportació es distribueixi entre ambdues tipologies, l'import assignat a cadascuna d'elles no pot ser inferior a 7.000 euros. Els imports globals destinats a cada tipologia de despesa resulten vinculants i no es podran modificar.
  •  

  • 25/11/2021. Nou Programa sectorial d’actuacions per a fer front a l’emergència climàtica, dotat amb 12 M€ i destinat als ajuntaments per a l’impuls d’inversions en energies renovables, de millora de l'eficiència i reducció del consum de l'enllumenat públic, i d'augment de la recollida selectiva de residus. Vegeu la distribució dels ajuts i el tràmit de justificació.
  •  

  • 26/10/2021. Programa general d’inversions: els ens destinataris poden presentar fins a tres sol·licituds en la línia 1 “Projectes sostenibles”. El tercer període de sol·licitud s'obrirà l'1 de gener de 2022 i finalitzarà el 30 de juny de 2022.

Nota informativa

  • El RD 537/2020, de 22 de maig, aixeca la suspensió dels terminis suspesos per l'estat d'alarma derivat de la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19 els quals es reprenen amb efectes 1 juny. Consulteu la taula de terminis afectats i les noves dates d'aplicació per a les convocatòries vigents del Pla Xarxa de Governs Locals.

Protocol general

Ajuts per a emergències

Resiliència local: Infografia.
PGI: preguntes més freqüents.

Esdeveniments

 <<
Desembre 2021
>> 
dl dt dc dj dv ds dg
   
   

No hi ha informació/dades disponible/s

Avís

Heu sortit de la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona.

Acceptar