Tràmits de la Xarxa de Governs Locals

Novetats

  • 17/12/2020. La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona aprova les concessions del fons Pla de reactivació de l’ocupació, en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020. Es concedeixen 12 M€ als ajuntaments de la província per a promoure l’ocupació i la millora de l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur a través de plans locals d’ocupació, formació i ajuts a la contractació. Vegeu la distribució dels ajuts i tota l’oferta de fons extraordinaris per combatre la COVID-19.
  •  

  • 17/12/2020. El Programa general d’inversions, amb una dotació de 260 M€, es destina a ajuntaments, consells comarcals i entitats municipals descentralitzades per finançar actuacions de manteniment i reposició́ d’inversions i de nova inversió sostenible, i assigna a cada ens una dotació a través d’una fórmula objectiva, equitativa i transparent. El segon període de sol·licitud s’obre l’1 de gener de 2021 i es tanca el 30 de setembre de 2021. Consulteu la normativa i les preguntes més freqüents.
  •  

  • 12/11/2020. S’aprova el Programa específic “Treball, Talent i Tecnologia” amb una dotació total de 10 M€. Es destina als ajuntaments per al finançament d’actuacions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de persones o empreses. Consulteu la distribució dels ajuts i el tràmit d’acceptació.

Nota informativa

  • El RD 537/2020, de 22 de maig, aixeca la suspensió dels terminis suspesos per l’estat d’alarma derivat de la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 els quals es reprenen amb efectes 1 juny. Consulteu la taula de terminis afectats i les noves dates d’aplicació per a les convocatòries vigents del Pla Xarxa de Governs Locals.

Protocol general

Ajuts per a emergències

PGI: preguntes més freqüents.

Esdeveniments

 <<
Gener 2021
>> 
dl dt dc dj dv ds dg
       

No hi ha informació/dades disponible/s

Avís

Heu sortit de la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona.

Acceptar