Tràmits de la Xarxa de Governs Locals

Nota informativa

  • El RD 537/2020, de 22 de maig, aixeca la suspensió dels terminis suspesos per l’estat d’alarma derivat de la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 els quals es reprenen amb efectes 1 juny. Consulteu la taula de terminis afectats i les noves dates d’aplicació per a les convocatòries vigents del Pla Xarxa de Governs Locals.

Novetats

  • 30/07/2020. El Ple de la Diputació de Barcelona aprova el nou Programa general d’inversions amb una dotació global de 260 M€ per a l’impuls de la reactivació econòmica i social. Es destina a ajuntaments, consells comarcals i entitats municipals descentralitzades per finançar actuacions de manteniment i reposició́ d’inversions i de nova inversió sostenible, i assigna a cada ens una dotació garantida a través d’una fórmula de distribució basada en criteris objectius, equitatius i transparents de caire social, econòmic i territorial. Vegeu la distribució dels ajuts, el tràmit de conformitat i les preguntes més freqüents.

  • 30/07/2020. S’aprova la resolució definitiva de la convocatòria d’ajuts econòmics del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020. En total, 4.926 ajuts i un import de 39,7 M€ per al suport dels serveis i les activitats locals.
  •  

  • 30/07/2020. S’aproven les concessions dels fons extraordinaris del Catàleg XGL 2020: 19 M€ per reforçar les actuacions dels governs locals destinades a contrarestar els efectes negatius de la COVID-19.

Protocol general

Ajuts per a emergències

Esdeveniments

 <<
Agost 2020
>> 
dl dt dc dj dv ds dg
         
           

No hi ha informació/dades disponible/s

Avís

Heu sortit de la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona.

Acceptar