Catàleg i govern obert

Govern obert

 Govern Obert és la resposta a les demandes socials de canvi en la manera de governar i fer política, un canvi cultural intern i extern basat en
 l’obertura, la transparència, la pedagogia i la implicació ciutadana.


La Diputació de Barcelona, amb el programa DibaOberta, fa una aposta pel Govern Obert com a fórmula per recuperar la confiança ciutadana en les nostres institucions i modernitzar la gestió amb dos objectius principals, el desplegament d’un Govern Obert dins de la mateixa corporació, i donar suport als municipis de la demarcació a aplicar el seu.

DibaOberta es composa de 19 programes que es fonamenten en els tres pilars del govern obert: transparència, participació ciutadana i dades obertes, inspirats pel principi de col·laboració. Així, DibaOberta inspira tota l’acció política de la Diputació de Barcelona.

El Catàleg de serveis 2018 recull aquesta voluntat i inclou una selecció de recursos adreçats específicament a potenciar les polítiques locals en l’àmbit del govern obert.


Destacats

El Catàleg inclou els recursos següents relacionats amb el govern obert:

El Catàleg de serveis 2018 conté 260 recursos distribuïts en 3 tipologies: tècnics (124), econòmics (85) i materials (51).

A través del Cercador de recursos podeu fer altres cerques a mida de les vostres necessitats.