Instruccions per a la descàrrega de formularis

Inici


Instruccions per a la descàrrega de formularis


Trobareu que molts tràmits de la Xarxa inclouen formularis que heu de descarregar prèviament i emplenar adequadament. Per accedir a aquests documents seguiu les instruccions següents:

 1. Seleccioneu el formulari de la vostra elecció, passeu el ratolí per sobre del nom del document activant així l'enllaç al mateix.

   

 2. Descarregueu el formulari mitjançant el botó dret del ratolí, seleccioneu l'opció "Desar" (o també "Desar enllaç com..." o "Anomena i desa la destinació...") per desar el document al vostre ordinador.

   

  NOTA: Si en comptes de descarregar els formularis en format pdf al vostre ordinador, el que feu és obrir-los directament fent doble clic damunt l'enllaç, si esteu fent servir un navegador diferent a l'Internet Explorer és possible que us aparegui el següent missatge.

   

  També, segons la configuració del vostre equip és possible que us aparegui el següent missatge.

   

 3. Obriu el formulari amb el programari corresponent, poden ser arxius de tres tipus: Microsoft Word (.doc, .docx). Microsoft Excel (.xls, .xlsx) o Adobe Reader (.pdf). En qualsevol cas, el vostre ordinador ha de tenir el programa corresponent que permeti obrir-los i omplir-los correctament. En el cas dels arxius .pdf, us recomanem que tingueu actualitzada la darrera versió del programa Adobe Reader que podeu descarregar de forma gratuïta en aquest enllaç.