Instruccions per a la descàrrega de formularis

Inici


Instruccions per a la descàrrega de formularis


Trobareu que determinats tràmits vinculats als recursos de Catàleg, com ara la sol·licitud o la justificació, inclouen formularis associats que heu de descarregar i emplenar prèviament per annexar-los als tràmits. Per accedir a aquests documents seguiu les instruccions següents:

 1. Seleccioneu el formulari de la vostra elecció, passeu el ratolí per sobre del nom del document activant així l'enllaç al mateix.

   

 2. Descarregueu el formulari mitjançant el botó dret del ratolí, seleccioneu l'opció "Desar" (o també "Desar enllaç com...") per desar el document al vostre ordinador.

   

  NOTA: Si no descarregueu els documents al vostre ordinador i intenteu obrir-los directament fent doble clic a sobre de l'enllaç, d’acord amb la configuració del vostre equip és possible que us aparegui el missatge següent:

   

 3. Obriu el formulari amb el programari corresponent: Microsoft Word (.doc), Microsoft Excel (.xlsx) o Adobe Reader (.pdf). En qualsevol cas, el vostre ordinador ha de tenir el programa que permeti obrir-los i omplir-los correctament.

   

  En el cas dels arxius .pdf, us recomanem que tingueu actualitzada la darrera versió del programa Adobe Reader que podeu descarregar de forma gratuïta en aquest enllaç: https://get.adobe.com/reader.

Instruccions per a la descàrrega de formularis